The Belgian Kids' Fund

for Pediatric Research

Ik steun pediatrisch onderzoek

Onze beursstudenten 2019-2020

Hier ontdekken

The Belgian Kids' Fund

for Pediatric Research

Ik steun pediatrisch onderzoek

The Belgian Kids' Fund

for Pediatric Research

Ik steun pediatrisch onderzoek

The Belgian Kids' Fund

for Pediatric Research

Ik steun pediatrisch onderzoek

The Belgian Kids' Fund

for Pediatric Research

Ik steun pediatrisch onderzoek

Er zijn verschillende manieren om ons te steunen: doe een gift of donatie, schenk ons een legaat of neem ons op in uw testament, organiseer een actie of wordt vrijwilliger.

Onze rekeningen worden door Donorinfo nagekeken en goedgekeurd, opdat jullie ons ten volste kunnen vertrouwen.

Een Gift

Een gift kan zowel eenmalig zijn als verspreid over het jaar door middel van een doorlopende opdracht (maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks).
Fiscale aftrekbaarheid wordt verleend voor elke gift van minstens 40 euro op jaarbasis gestort op de rekening van The Belgian Kids'Fund.

  IBAN : BE 20 3101 2668 8756   |   BIC : BBRUBEBB

Een geboorte, een verjaardag, een bruiloft of een overlijden zijn allemaal momenten in ons leven waaraan we soms met een bepaalde betekenis willen meegeven, door vrienden erbij te betrekken. Vraag steun aan je familie en vrienden bij een belangrijke gelegenheid door middel van een gift aan The Belgian Kids' Fund.

Door een doctoraatsbeurs voor een jonge onderzoeker te financieren, als erkenning aan een evenement of een geliefde, neem je deel aan de uitdaging om de gezondheid van kinderen te verbeteren. Je familie, vrienden of kennissen kunnen ook een donatie doen aan The Belgian Kids' Fund tijdens deze evenementen.

Doneer Bedrag
1 uur onderzoek 40 €
1 dag 250 €
1 maand 4.000 €
6 maanden 20.000 €
1 jaar onderzoek of zelfs een jaarlijkse beurs, op naam of anoniem 41.000 €


Vergeet ook niet dat je via Facebook een crowdfunding kan organiseren ter ere van je verjaardag, een feestje, het einde van je studies,... Vraag aan je facebook-vrienden om mee BKF te steunen.

Schenk een Legaat of duo-legaat:

The Belgian Kids' Fund kan als begunstigde van een deelvan je erfenis worden aangesteld. Wanneer je een legaat schenkt aan BKF, worden de successierechten door de legataris (in dit geval BKF) betaalt, waarbij je erfgenamen dit niet hoeven te betalen. BKF krijgt dan wel ook een deel van het legaat. Vraag hiervoor gratis raad aan je notaris.
 
Ukunt ook de site « www.giften-legaten.be ». Hier vindt u alle informatie die u nodig hebt over schenkingen en donaties aan een goed doel zoals The Belgian Kids' Fund

Organiseer en actie

Aarzel niet om een sportieve, culinaire, culturele of andere actiete organiseren en om u te laten sponsoren ten voordele van BKF. Of het nu gaat over uw gezin, uw collega's of de school van uw kinderen, elke kansen zijn goed om te kiezen voor BKF als een goed doel voor uw actie.


Steun ons alsvrijwilliger

Heb je talenten van animator, kok, organisator,...? U bent van harte welkom om ons te steunen tijdens onze Kids' Days, onze kerstmarkt, gala-diners, voorstellingen en andere evenementen...
Doe mee met ons vrijwilligers team. Je zult er geen spijt van krijgen!

Aarzel niet om contact op te nemen met: Laurence Bosteels - bkf@huderf.be