Team Rynkeby Belgium

WANNEER SPORT EN DE GEZONDHEID VAN KINDEREN ELKAAR ONTMOETEN!

The Belgian Kids' Fund is trots dat het geselecteerd werd voor het project Rynkeby Belgium!

Sinds 2002 fietsen jaarlijks een 65-tal teams elke zomer vanuit hun land van herkomst. Gedurende 7 dagen doorkruisen ze Europa. Ze eindigen hun parcours allemaal samen in Parijs en steunen met dit project wetenschappelijk onderzoek in de pediatrie. In 2022 werd bijna 10 miljoen Euro ingezameld door alle 65 teams om onderzoek in de pediatrie te financieren.
Voor de tweede keer zal in 2023 een Belgisch team "Team Rynkeby Brussels" deelnemen.

The Belgian Kids' Fund zal gesteund worden door Rynkeby Belgium, om onderzoek in de kindergeneeskunde te bevorderen! Rynkeby Belgium wil elk jaar een onderzoeksbeurs aanbieden aan een jonge onderzoeker die een doctoraatsthesis realiseert om de gezondheid van kinderen te verbeteren.

Spreekt dit project jou aan? Fiets je graag mee? en wil je deel uitmaken van het eerste Team Rynkeby Brussels dat zal fietsen van 8 tot 15 juli 2023 ? Schrijf je dan snel in voor deze geweldige sportieve uitdaging!

We leggen 1.100 km af in 7 dagen en rijden langs Luxemburg en Straatsburg om zo Parijs te bereiken samen met de 2.500 andere fietsers, die uit verschillende steden in Europa komen!

Voor meer informatie klik hier.

De inschrijvingen zijn open en worden reeds op 15 september afgesloten. Dus aarzel niet meer en schrijf je hier nu in!

Voor al uw vragen, twijfels of aanmoedigingen, stuur ons een mailtje op bkf@huderf.be of neem contact op met Morten Petersen mbp@team-rynkeby.com


Wil je ons steunen ? Klik hier !

Hier vind je de foto's van Team Rynkeby-Granini 2022.


Do a GiftMET Z'N ALLEN OP DE FIETS!
DE ZIEKE KINDEREN
HEBBEN JE STEUN NODIG!

Sponsors

Ontdek hier hoe dat kan